• cateran
    #8
    " A diktatúra ugyanis az embereknek nem ezt jelenti. Hanem mikor ha pofáztál, elvitt a fekete autó, meg nem lehetett külföldre menni, meg kötelező volt április 4. meg az internacionálé, meg deportálták a zsidókat meg egy párt volt. Azok nyilas meg vörös diktatúrák voltak. Ma szabadon, az EU és a NATO tagjaként, teljes névvel, fényképpel lehet orbánozni meg blogolni a diktatúráról, emiatt tök hiteltelen."

    Tehat vagy Eszak Korea vagy semmi? M'kay.....Az pedig , hogy SZERINTED mit jelent az embereknek, a loteri doglott kutyat nem erdekli.. Arra felelj, hogy a jelenlegi rezsim megfelel-e a definicionak (marpedig meg...)
    "Egy szavazással hatalomra jutott, szavazással leváltható párt meg pláne nincs a népakarat ellen, hiszen a nép akarta oda "
    Ehhez csak az Alkotmanyt es valasztasi torvenyt kellett megvaltoztatni..es maris kijott, hogy a felenek a negyede oket akarja...most komolyan, te mit neztel idaig? Cseh2-t?
    Azt mar meg sem emlitem, hogy hany olyan orszag van ahol "torvenyesen" megvalasztott vezetok vannak, mert a nep 90+%-os tamogatottsagot mutatott...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.05.18. 21:19:22