• Inquisitor
    #18
    "amelyet egy 1,2 GHz-en futó négymagos Snapdragon 200 chip"
    Jó lesz az KÉT magosnak is, már először is gyanús volt, hogy a cikkekben máshol két magosról van szó, Snapdragon 200-ból van kettő és négymagos is, a másik "olcsó" MS Phone utóbbit kapta a az 532, a 430 és 435 telefonokba már csak az olcsóbbik verzió jutott.

    GDuck, a Nokiát szvsz nem a saját OS erőltetése vitte csődbe, hanem ellenkezőleg. A Symbianra feküdtek rá, az N900 vonalat tovább viszik, egy erős saját markettel lehet az Android soha el sem terjed ...

    CairoJack: "A WP-re visszatérve, egy végtelenül primitív rendszer, ami maximum csak az abszolút minimális igények kielégítésére alkalmas, arra is csak korlátozott mértékben. "
    És ezzel körülírtad a felhasználók minimum 95%-át, megy rajta a böngésző, az FB, YouTube kliens, van zene és videólejátszás meg FM rádió, fényképezni lehet vele, no meg telefonálni és SMS-t küldeni. Halál nem érdekli, sok nem is tudja, mi a difi Android, iOS, Windows között. Ahogy a 435 tesztnél írta valaki, sok embert abszolút nem zavar az se ha lassú a telefonja, mert nem tudja mihez mérni, meg nem is érdekeli. Megy és kész.