• Soundmaker
    #26
    Imádom amikor valaki úgy mond véleményt másról, hogy fingja sincs az illetőről... :) Mindig megmosolyogtatók azok akik leostobáznak valakit, azért mert nem egyezik a véleményük egy témában. Nos vegyük sorra az ellenpéldáidat..

    A fiatalokat milyen módon vezeti meg egy CGI dömping ? Aki elmúlt már 13 éves fel tudja fogni, hogy a vásznon látott anyag fikció... ez igaz a horrora is, és az egyéb kalandfilmekre valamint a CGI animációs filmekre... Tehát jól szórakozik rajta, esetleg sír vagy fél egy kicsit de kijön a moziból és tudja, hogy fikciót látott, mert frankeinstein nem várja odahaza, Han Solonak sem kell birodalmi csillagrombolókkal viaskodnia a földünk felett.. stb... Azonban egy lélektani dráma (bár nem nevezném annak a szürke 50-et), hat az emberi érzelmekre... A lélektani filmek formálják a lelket, a filmben átélt katartikus élmények hatására... És hogy miért nem fikció lesz belőle mikor kijön az ember a vetítésről? Mert hétköznapi cselekménnyel sokkal könnyebb azonosulni, sokkal mélyebben hat az emberi dráma mint egy lézerágyú elsütésé vagy egy CGI bolygó felrobbantása....

    Vegyük akkor ehhez kapcsolódóan a matematikai okfejtésed... (valszeg valami matek szakos guru lehetsz..) Igen 200 ezren látták a filmet az 5 millió nőből.... egy 200 ezres szociális körön keresztül cirka 1 - másfél esetleg 2 millió nőt ér el majd ez a szenny... Mert aki látta beszámol róla a barátnőjének, az anyjának, a hugának stb... Mindenki beszélni fog róla és ide még nem vettük bele azokat a nőket sem akik majd letorrentezik mert hát ugye 200 ezer néző nem tévedhet alapon.... Mint mondtam ennek a hosszútávú lecsengése lesz az ami káros... Mert igen ez egy aberrációra épülő érzelmi dráma.... ahol úgy nemesítjük a szerelmet hogy egy eltorzult emberi görényt is szeretni kell mert hát ez az igazi szerelem... Ha kimennél az utcára és megkérdeznéd az embereket hogy mi az igazi szerelem kíváncsi lennék hányan tudnák megfogalmazni.... De tapsikoljunk ennek a filmnek éltessük !!! Mekkora művészi teljesítmény egy nő megalázásán keresztül megértetni a szerelem és az emberi párkapcsolatok mélységét!!! Sőt vetítsük le minden iskolában oktató jelleggel.... Gondolom egyetértesz :) Ugyanez a szenny folyik a tévéből is VV és Éjjel nappal Budapest címszavak alatt, és senkinek sem tűnik fel, hogy egy generáció nő fel akiknek az lesz a természetes hogy akkor vagy valaki ha átgázolsz mindenen és mindenkin hogy megnyerj egy hulladék reality-t... Ez az emberiség krémje... aki átver, kijátszik a másik ellen és ezért még a jutalom is az övé.... (Hmm nem ismerős ez a cselekményszál a Szürke 50-ből?)

    A mozis nézőszámos fejtegetést meg hagyjuk már... :) mikor milliárdokat kaszálnak a mozik.... MAximum az lehet az időszakos visszaesés oka, hogy túl nagy lett a szemétdomb amit manapság Hollywood gyárt és csak arra ülnek be az emberek amit érdemesnek tartanak a pénzükre...

    Szóval én a helyedben hagynám az ostobázást, ostobázni azok szoktak akik vagy nem tudnak normálisan levezetni egy gondolatmenetet, vagy egy leírt gondolatmenetet nem tudnak értelmezni... Talán bele kellett volna írnom az írásom végébe hogy : Tisztelet a kivételnek... bár aki értelmes az ezt rögtön levágja... :) Várom a fröcsögő válaszod :)