• Jakuza1
    #22
    "Ez több dolgot is előrevetíthet... A nők ugye érzelmi alapon működő lények, az határozza meg őket, lényegük esszenciája az érzelem... Azon nem csodálkozom, hogy érzelmeken keresztül bármilyen nőt meg lehet fogni"

    Annyira nem igaz ez, van egy erzelmi toltottseguk ez teny. Viszont a filmben pont az ellenkezojet lehet latni.
    Beallitja, hogy mi is kell a nonek. Legyen jokepu,gazdag stb a ferfi. Eleve ez mar egy abberalt allaspont egy noi irotol es koze nincs az erzelmekhez.
    Persze amikor errol van szo, akkor mindig ezzel takaroznak a nok, hogy ezek nekik masodlagos tenyezok.
    Mikozben a tobbseguknek pont az anyagi biztonsag a lenyeg az elsodleges szempont. (ez meg ertheto is lenne a letfentartas osztonos vidselkedesi formajakent) De ok emellett probaljak beallitani szegeny torekenyeknek magukat es a ferfiakat kegyetlen eroszakos allatoknak, mint ahogy ebben a muben is.
    Aztan ezt ki is hasznaljak, amikor valas van, erre blaziroznak az ugyvedek is gyerekek elvetelenel, kozos vagyon felosztasnal stb.
    Ezert kerdezze meg magatol valaki, hogy miert is nem egy valodi romantikus film a sikeres es valodi szerelmes egymashoz kotodo szerelemrol szolva, hanem egy abberalt tortenet, ahol egy nonek a szep es gazdag kell es ahol a ferfi a gonosz letet mutatja be.
    Es hogy hozhat egy ilyen konyv/film olyan sikert a nok koreben, mint ez a kozepszeru foshalmaz