• CairoJack
    #10
    A Nokiánál már megint nagyon tudják, hogy merre vannak arccal előre. Pár napja ennek a nyilatkozatnak még pont az ellenkezőjét fogalmazták meg.

    Idézet a november 17-ei CEO interjúból:
    "Nokia won't be returning to the handset industry - this was confirmed by Nokia CEO Rajeev Suri at a recent analyst meeting in London. He said that Nokia isn't "looking to a direct consumer return to handsets"".

    Igazából szvsz még ők sem tudják, hogy mit akarnak, jelenleg gyanítom annak örülnek, hogy megszabadultak az MS szorításától, és a WP-s rémálomtól. Meg az éves szintű milliárd dolláros veszteségből amit az a szutyok csempés hányás okozott nekik.

    Egyébként ha a tabletjük sikeres lesz, akkor nagy valószínűség szerint vissza fognak jönni a telefon piacra is, ha máshogy nem, majd bérgyártatnak, mint az Apple, aztán ha beindulnak az eladások, talán elkezdhetnek újra saját gyártósorban gondolkodni.
    Gondolom ezért is igyekszik az MS a lehető leggyorsabban megszabadulni a Nokia márkanév használatától. Akar magának 1-2 évnyi puffer időt, míg a WP vásárlókban tudatosul (mind a tíz darabban), hogy ezentúl Microsoft Lumiát kell keresni a boltok piacán, ha vannak annyira mazochisták, és továbbra is a WP-vel óhajtják szivatni magukat , és még csak véletlenül se Nokiát vegyenek, mert akkor az nem WP lesz, és jaj nekik. Mindenkinek. LOL

    Ami a Nokiát illeti, még elég sok arrafelé a HA.