• turidani
    #26
    "Viszont amikor azt válaszolom, hogy az a jogtiprás semmi ahhoz képest, amit az elszakítást követően alkalmaztak az utódállamok a magyar kisebbségekkel szemben, akkor arra az a válasz, hogy: hja kérem, az ugyebár kijár nekik..." (ManoNegra)

    Egyrészt nagyon átlátszó és óvodás színvonalú próbálkozás a Monarchia nemzetiségi politikájáról szóló vitában más országok nemzetiségi politikájára terelni a szót.

    Ugyanis az egyik igazságtalanság nem menti a másikat.

    Másrészt én soha sem mondtam olyat hogy "kijár nekik".
    Tehát jó volna, ha nem állítanál ilyen gyalázatos hazugságot.

    Csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy még a szomszédaink jelenlegi magyarellenességét is a magyar jobboldal évszázados nemzetiségelnyomó, háborús politikájának köszönhetjük.

    - - -

    Ez pont olyan, mint amikor a mai jobboldal emlegeti a Magyarországot megszálló szovjet katonák rablásait és erőszakoskodásait.

    Csak éppen nem fűzik hozzá, hogy előtte a magyar hadsereg támadta meg a SZU-t, és a magyar hadsereg rabolta, gyilkolta és erőszakolta végig az általa megszállt szovjet településeket.

    Tehát még a szovjet terrort is kizárólag a magyar jobboldal felelőtlen háborús politikájának köszönhetjük.

    De említhatném a délvidéki mészárlást is, ahol szintén a magyar jobboldal esztelen háborús politikája idézett elő elvakult magyargyűlöletet, és eredményezte ártatlan délvidéki magyarok tízezreinek legyilkolását.

    - - -

    Tehát nagyon nem mindegy, hogy a sérelmeinket csak önmagában, vagy a kiváltó okokkal és az igazi bűnösök megnevezésével említjük-e.
    Utoljára szerkesztette: turidani, 2014.11.14. 15:32:25