• Evoluti0N
    #3
    Ennyi hülyeséget összehordani. Mi az, hogy "RPG-sek", meg "shooter-esek"? Az nem jutott eszedbe, hogy mondjuk a játékosok nagy része nem csak egy stílussal játszik? Szóval hagyjad itt a hülyeségeket. Az meg, hogy te nem ismered, az se jelent semmit. Nézd meg akár Steamen, akár metacriticen a játékosok véleményét róla. Ja és ha játszottál volna vele, akkor tudnál, hogy nem a "csilivili" grafika miatt jó.

    @ Serutekin A Steamen ezt írtam róla:

    "Nehéz leírni, hogy ez a játék miért is annyira jó anélkül, hogy lelőném a sztorit. Ugyanakkor a sztori lelövése pedig elvenné az élvezeti faktort.
    Főszereplőnk egy különleges ügyekkel foglalkozó nyomozó, aki a címben szereplő Ethan Carter keresésére indul. Mindezt tesszük első személyű nézetben, egy gyönyörűen kidolgozott erdőségben és a körülötte megtalálható kisebb településen, bányában, egyéb helyszíneken. A játékból mindvégig árad a misztikus, borzongató hangulat. Bármerre jár az ember, mindig talál érdekességeket. A főszálat továbbvivő gyilkosságok megoldásán kívül néhány mellékszálat is találunk. Ezek mind kisebb, különálló történetek, amik nincsenek híján fantasztikumnak, misztikumnak, sci-fi elemeknek. Mind a gyilkosságok, mind a mellékszálak megoldásához nyomokat kell találnuk, tárgyakat megfelelő helyre illeszteni, feladványokat megoldani, eseményeket megfelelő sorrendbe rakni és sokat, nagyon sokat sétálni. A feladványok nem túl nehezek, nem igényelnek túl sok gondolkodást, a nyomok, tárgyak megtalálása se különösen nehéz. Közel se egy HC kalandjátékról van szó. Inkább a hangulat adja meg a játék igazi ízét, de az maximálisan."