• xerdi
    #18
    Én csak azt nem értem, mi értelme van neked magyarként bármelyik oldalra is odaállnod, pláne, ha az összes érved vissza is fordítható. Nagyvonalúan az USA számlájára írod az Arab Tavasz halálos áldozatait az adott országok rezsimjeit és az orosz közvetlen beavatkozások illetve elmúlt 60 év áldozataikat nagylelkűen kifelejtve.

    Hogy a Nyugat kivel áll szóba Ukrajnával, az nemcsak rajta múlik. Ukrajnában ilyenek vannak, a külpolitikának azokkal kell dolgozni akik jutnak.

    "Gondjuk van a túlnépesedéssel, így propagálják a melegházasságot"

    Muhaha, túlnépesedés hol keletkezik? Afrika, Dél-kelet Ázsia, Dél-Amerika. Mit számít az, hogy két new-yorki homokos összeházasodik? Ha nem tilcsákbea, akkor nyilván elvárt sőt kötelező.

    "Olyan dolgokat jelentenek ki, mint nem volt még olyan a második vh óta, hogy egy ország nyíltan megtámadja a szomszédját, elfoglaljon tőle területet, és a fejlett nyugati világ ne tegyen semmit."

    Hát igen, például az emlegetett Tibet. Bár te csak zsidózni szerettél volna. A lényeg, hogy az ajnározott Kína és Oroszország is ott van a szeren. Csak nekik vmiért most el van nézve. Szemezgess:


    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_1945%E2%80%9389