• Tetsuo
    #15
    http://index.hu/kulfold/2014/09/21/tizezrek_tuntetnek_moszkvaban/
    Azért ott is van ellenhang, bár egy Oroszországban dolgozó angol kollégám szerint kevesebben tüntettek a fővárosban, kb. 3-4 ezren.

    Valójában Putyin ill. a hagyományos értékrend vesztésre áll, ugyanis a nyugati világrend jóval erősebb. Semmi esélye meggyőzni komolyabb tömegeket Európában vagy Amerikában, mert az ő propagandája nem olyan hatékony(an kártékony).
    Obama-Cameron-Merkel-Baroso bábok által promótált liberális mantrák sulykolása mögött nem látszik elsőre a diktatúra. Hasonlóan egy bedrogoztatott lány sem veszi észre előszőr, hogy megerőszakolták.
    A mostani orosz politika pedig abszolút nem hasonlít a kommunista időkhöz, mert ez inkább nacionalista, vagyis nyíltabb, karakánabb és talán igazabb. A hazátfosztó oligarchákat p*csán rúgják, a jegybankot és a pénznyomtatást nem adják ki másnak és az ország tényleg megpróbál független maradni - ehhez erős kéz kell.
    Magyarország már régen (1945-ben) feladta, teljesen behódolt. A rendszerváltás vicc volt -ugyanazok maradtak hatalmon csak más módszerrel-, Orbán harca az EU-val is vicc, hiszen egy előre koreografált szerepet játszik, a határok nem átléphetők. 1945 óta minden magyarországi kormány mögött egy érdek van; a nemzet, az ország tönkretétele a cél. Hogy emellett Orbán és a haveri kör megszedi magát és hogy van-e nemzeti italbolt, az lényegtelen. A nemzet haldoklik és nem anyagi oka van...

    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2014.09.22. 01:22:56