• Macropus Rufus
    #40
    Komolyabb eső, betesz a Google autójának

    + az utak 99%.
    " Bár a Google flottája valóban több mint 700 ezer mérföldet tett meg balesetmentesen, a siker valójában nagyrészt a körülményeken és az előzetes felkészítésen múlik. Az MIT Technology Review című lapban megjelent írás szerint a járművek az Egyesült Államok útjainak 99 százalékán egyszerűen képtelenek lennének működni."

    "Bár sokan hiszik, hogy a Google már leküzdötte alapvető akadályokat, valójában már egy kiadósabb eső is megakaszthatja az önvezető autó működését, és a járműveket még sosem próbálták ki havazásban."

    " és az olyan akadályokkal is megküzdenek (néha), amikre nem készíti fel őket a térkép, például egy közlekedési lámpára, ami nem szerepel az adatbázisban."

    és itt még szó nincs arról, hogy kit üssön el illetve kis mentsen meg. Közönséges egy ember számára teljesen hétköznapi dolgokról van szó. Havazás, eső stb...
    Régebben írtam, hogy sztem nem normál körülmények közt tesztelik a Google kocsiját. Hát nem is. 1122km előkészített útvonal. Komolyabban még városban sem tesztelték, meg havazásban sem.
    Ezért írtam, hogy még 15-20 év talán.