• gopher
    #2
    Szerintem sincs semmi meglepő ebben. Hozzáteszem, nem vagyok kárörvendő, nem örülök, hogy a BB ilyen szinten leépült. Volt egy (szerintem) jó lépésük, mégpedig, hogy a raktárokon ragadt PlayBook-okat kiszórták fejlesztőknek több mobil/tablet alkalmazás versenyben. Így két legyet ütöttek egy csapásra: kiürítették a raktárakat, plusz egy csomó portolt alkalmazáshoz jutottak hozzá, növekedett az app számláló, ami sajnos jelenleg egy jó selling point.

    Namost. Miután volt egy ilyen ügyes lépésük, kb. egy-fél év után úgy döntöttek odafent az okosok, belesz.rnak a tenyerükbe, aztán adnak egy pofont vele a fejlesztőknek: miután egy csomó developernél lett PlayBook, kijelentették, hogy nem fejlesztik, nem lesz 2-es verzió, nem csinálnak több tabletet... Margit, noomáális? De őszintén? Ezekután, hogy várják el a dev-ektől, hogy bármilyen szinten foglalkozzanak velük?! (természetesen a casual game/indie developerekről beszélek főleg).

    Szóval egyik szemem sír (BB OS nagyon jó, Z10 nagyon tetszik, csak drága), a másik pedig nevet (miután mindenkit beetettek - engem is - a playbook-ukkal, és időt-energiát beleölve neki álltak a dev-ek megtanulni a dolgaikat, betenni a saját pipeline-ukba a BB portot is.. fogták és arcon csapták őket .. )