• Vol Jin
    #10
    Az a botrány, hogy az unokaöcsémnél rákerestünk az ncore-n, és nem volt egy találat sem. Remélem, hogy lezárult az évad, feltolja valaki. És akkor lesz egy beáldozandó szombatom, hogy reggel nyolctól este nyolcig azt nézzem, és csak szarni megyek ki, ha éppen rám jön a szapora, meg zabálok egyet közben. És jajj annak., aki ebben a rituáléban megzavar.

    Eredetileg négy DVD-n kaptam meg az első két évadot. Szombat reggel kezdtem el nézni, és amikor megnéztem az első részt, azt éreztem, hogy a következőt is meg kell néznem. Azután azt éreztem, hogy meg kell néznem a harmadikat is. Amikor a negyediket néztem már tudtam, hogy az első évadot egyhuzamban fogom megtekinteni. És amikor a végére értem, vagy negyed órát vaciláltam, hogy belekukkantsak a második évad első részébe. Na mondom, megnézem a második részt is, de nem többet. És a harmadiknál már tudtam, hogy a mai nap nem lesz elég. Vasárnap reggel fejeztem be, és az első dolgom az volt, hogy megnéztem a neten, hogyan tudnám letölteni a harmadik évadot. És amikor megtudtam, hogy fél év múlva kezdik, azon tűnődtem, hogy fogom kibírni ezt a hosszú időt. Pedig szombat reggeltől vasárnap reggelig csak a sorozatot néztem. Csak szartam ettem és hugyoztam. Mit ettem... zabáltam, hogy minél hamarább folytathassam a sorozat nézését.

    Szóval, ha meg lesz a negyedik évad letöltve azt egyhuzamban fogom megnézni.
    Kölcsönadtam a lemezeket egy haveromnak, és egyszer csak hív, hogy ez bazmeg óriási. Egyhuzamban megnéztem egy évadot és most folytatni fogom a másodikkal.

    Úgyhogy, ha valamelyikünk beszerzi a negyedik évadot, azt közösen nézzük meg egy húzásra, ebben állapodtunk meg.