• mcganyol
    #8
    Bdzsana mielőtt mások iq-ját próbálod kritizálni... vegyünk egy aktuális párhuzamot. Pl a muszlimokat mint vallást gyakorlókat diszkriminálják nagyon sokan 9/11 óta. Ez többé kevésbé hivatalos álláspont is. Na most szerinted az arab világban született gyerekek választják a vallásukat? 18 évesen mindenféle befolyásolás nélkül megkérdezik őket, hogy akkor melyik egyházat kívánják követni, ha egyáltalán?
    Az amerikaiak akik pedig bőszen irtják a civileket is afgánban tartottak egy népszavazást, hogy "akarja-e ön, hogy muszlimokat öljenek az idiótább fajta katonáink afghanisztánban?"
    Nos nyílván érzed, hogy az amerikai közvélemény ezeket a cselekedeteket elítéli és elölük ezt próbálják is eltitkolni/eltusolni. Én még egy felelősségre vonásról sem hallottam újságírok/civilek véletlen bedarálásáért, mert hát "háborúban előfordul az ilyesmi" az amcsik szerint.
    Tehát ezt pontosan miben is különbözik németországtól és a német emberektől a 2.vh-ban?
    Az hogy pár idióta vezető mit talál ki, hogy elérje a céljait szerintem nem minősíti egy ideológiát. Guantanamo sem épp jó hogy létezik, de én ettől nem érezem magam feljogosítva, hogy láncfűrésszel menjek neki a demokrata pártra szavazó amerikaianak.

    A nagy iq-t használd is kérlek, az ember életében egy csomó dolog nem olyan döntés kérdése, mint ahogy te azt próbáltad itt beállítani. "Akar-e Ön népírtó lenni? Igen/Nem" Nagyon sok olvasnivaló van a témában, ha érdekel, hogy valójában mi vezetett oda hogy emberek millióinak kellett meghalni. szerintem teljesen mindegy, hogy németeknek, oroszoknak, japóknak, amerikaiaknak vagy nemzeten belüli etnikumoknak. Ez nem pont úgy volt, hogy volt 80millió gonosz ember [a németek] és közülük a 15millió még gonoszabb [konkrétan a nácik] egyik reggel felébredtek, hogy na, akkor ma küldjük kamrába a zsidókat/cigányokat.