• Vol Jin
    #14
    "Nézd meg a gazdasági erőviszonyokat, az egyes régiók ANYAGI TERMELÉSÉT (nem a spekuláns szemétládák által "pénz"-nek nevezett és abban kifejezett hamis gazdasági adatokat), a lakosok (potenciális katonák) számát, és rögtön láthatod, hogy Oroszországnak rohadtul nem érdeke egy háború, de még egy erős gazdasági embrgó sem."

    Aha, nem érdeke a háború, csak tankokkal vonul be a szomszédba. Értem én, értem én, mert tényleg nem egy háború, mert az ukránok lebénulva nem lőttek vissza.

    "2.) Ukrajna gyakorlatilag Oroszország. Az ott élő emberek az oroszt vagy azzal majdnem azonos nyelvet beszélnek. 25 évvel ezelőtt még politikailag is a szovjet birodalom része volt, amíg a háttérhatalom által beépített és lassan-lassan az élre juttatott Gorbacsov szét nem bomlasztotta a birodalmat. Ukrajna ipari termelésének szerkezete az legutóbbi időkig szervesen illeszkedett az oroszokéhoz."

    Aha, így gondolja Putyin is, hogy Ukrajna tulajdonképpen az övék. Ezért szeletelget belőle. Ez természetesen a nyugat, meg az USA hibája. Csak is ők tehetnek róla, hogy az oroszok tankokkal turistáskodnak.

    "3.) Ééérdekes módon -- észre kellene venned -- nemcsak Ukrajnában zajlottak ám le ugyanezen forgatókönyv szerinti események, hanem világszerte. Líbia, Szíria, Venezuela, Bolívia (megpróbálkoztak, szerencsére a terrorista rózsa-florest szétlőtték a bolívok)
    Csak azt ne monnd, hogy Szíriát is Putyin veri széjjel!"

    Zseniális! A szír belső polgárháború a hangsúly a belsőn van, ok arra, hogy egy ország tankokkal elraboljon területet a szomszédjától.
    Mellesleg a szír polgárháborút a szaudiak kavarják. Nem jött volna jól nekik, ha a régióban létrejön egy arabnacionalista, és nem muzulmán fundamentalista olajhatalom. Mert találtak ott tengeri lelőhelyet. Ez annyira komoly, hogy a ruszkik szellőztették meg, hogy a szaudiak szívességként kérték, hogy adják fel Asszad támogatását. Ez még a konfliktus előtt volt. Tuti, hogy Izraelnek is jól jött, hogy a palesztinokat támogató szomszédjuk most kiesik a nemzetközi játékból, de a ruszkik tényleg kiteregették a szíudiak szándékát.

    "4.) A nyugat bődületes hazugsága Ukrajna kapcsán már akkor kiderült, amikor Janukovics úgy döntött, hogy nem dobja oda az országot az EU+USA+IMF martalékául."

    Ukrajnának kölcsön kell. Az EU-nak nyűg hitelezni, az IMF meg egy nemzetközi vésztartalék. Piacon már nem kapnak hitelt. Az ukrán lakosságot viszont zavarta, hogy az oroszoknak ismételten eladják magukat. Ettől lett ott balhé. AZ EU-nak elég nyűg hitelezni a görögöket meg Ciprust. Főleg úgy, hogy a spanyolok, olaszok sem állnak jól ez ügyben. Az EU max kényszerből hitelezte volna Ukrajnát, hogy egy szomszédjában ne legyen államcsőd. Ez olyan, mint amikor a szomszéd cigánynak kölcsön adsz egy kiló krumplit, hogy főzzenek, és ne balhézzanak egymással, ami áthallatszik.

    De mondom, hogy Putyin ennek örült. Mert vágta, hogy ebből balhé lesz, és abból ő profitál.

    "6.) Mivel a hazugok azt használják ki, hogy az emberek többsége csak a sajtóból tud tájékozódni sokmindenről, a csillagokat is lehazudják az égről. Így lesz az emberek (a dolgozó középosztály) mellett álló politikusokból rabló meg ördög, a nemzetközi spekulánd disznósz**ok érdekkijáróiból meg a "haladás csodálatos bajnoka" és hasonlók."

    Aha, véletlenül sem a Putyin hazudott, amikor a Krímben százával jelentek meg olyan orosz katonai terepjárók, amikből egy tucatot adott el külföldre. Faarccal azt nyilatkozta, hogy azok helyi ukránok.

    Oroszország konkrétan annektálja Ukrajna egy részét, mint Hitler Ausztriát, az ország többi részein meg polgárháborút szít, de ő a jófiú.

    Na ki is hazudik?