• Vol Jin
    #16
    Hát, a T4 nem volt igazán reboot, mert semmiben nem mondott ellen az eredetinek. Ugye a reboot az újraértelmezést jelent, a remake meg újra feldolgozást. Ha valaminek egy része volt, mint a total recallnak, akkor nem számít a különbség. Ha viszont valami több részes, akkor egy reboot nem csak egy részt módosít, hanem negligálja az eredeti folytatásait.

    A T4 az tényleg jó volt. Teljesen más volt a stílus, de az érthető, hiszen a környezet alaposan megváltozott. Leatombombázódott a világ.

    Bár van egy kis bukfenc a sztoriban. Az összes részben. Egy atomháború az EMP miatt pont a robotoknak ártana. Fe ezen most átlépünk. És utána nem kellett volna háborúzniuk sem, mert elég lett volna biológiailag hadviselniük. Gondolom a Skynet nem akart szép környezetben gyönyörködni, úgyhogy szennyezhettek volna, mérgezhettek volna, betegségeket szabadíthattak volna az élővilágra. Nem kellett volna lövöldözőst játszaniuk. Illetve az embereknek nem lett volna ipari kapacitásuk, ezért ha mindent ellövöldöztek volna, maradtak volna a kőbalták. De sugárfegyverek, mint a T1-ben az időutazó katona emlékeiben, arra sansz sem lenne.

    Én a Skynet helyében tőzsdéztem volna, inkognitóban cégeket irányítanék, biológiai kutatások, és hirtelen egy járvány, kivárom a káoszt, vagy a legjobb a doomengine, a végitéletbomba vagy más néven cobalt bomba. Sok tonna cobaltot felhalmozok, robbantok rajta egy atomot, és hetek alatt minden élőlény olyan sigárdózist kap, hogy baktériumok sem maradnak. Volt egy ilyen felvetés a SZU-ban, hogy automatikusan beindul, ha megtámadják a SZU-t, így senki nem merné, és ez az igazi védelem. Hruscsov úgy kiakadt, hogy melyik barom találta ki, és elásták a programot.