• donceleger8
    #4
    CairoJack

    Én meg az ilyen hsz-ektől szoktam idegbajt kapni!

    "Mert brutálisan megköti a userek kezét, korlátok közé szorítja őket, mindenütt szivatja őket, az OS maga ronda, és testre szabhatatlan, az appok meg fapadosak. "

    Nem értem ezt a kötöttséget. Lehet te nem érted a wp lényegét. Nem egy újabb gagyi os akart lenni, hanem stabil, megbízható rendszer. Ehhez pedig kell a kötöttség. Na de nem is látsz olyan hírt, hogy a wp akadt volna! S nem csak a felső kategóriában, de még a belépő szinten sem! Ezt tudja hozni az android? Még a csúcs kategória sem! Fagy, akad-akadozik, megbízhatatlan stb.... Amúgy én nem érzem magam korlátok között. Az android 14-20 éveseknek való, akik elalélnak attól, hogy nézd má', most körben vannak kirakva az ikonok a kijelzőn, most meg csillag formában! Odas', most 7 főképernyőm van! stb....
    Tényleg csodás!
    Szivatás! Mivel is? Rendszeresen jön hozzá frissítés, és be van jelenteve a támogatás 2016-ig rendszer szinten! Android max fél év, mert egy alsó vagy közép kategóriás droid már nem kapja meg a köv. frissítést. Na ez a szivatás!
    Az. hogy ronda, egyéni megítélés! Lehet lehetne szebb is, bár nekem ebben a formában tökéletes. Csempeméret változtatható, így végül is egyedi igényeknek megfelelően kialakítható, könnyen átlátható és interaktív az élő csempéknek köszönhetően.
    Appok fapadosak! Hát akkor androidon is! Szinte mindenre van már wp-s alkalmazás is, méghozzá ugyanolyan, vagy jobb! Persze van rosszabb is ezt nem állítom hogy nem, de ha ezen fapados, akkor a droidon is az.

    Összességében én inkább úgy látom, hogy a droidnak nincs létjogosultsága, de hát ez van! Sok helyen, fórumokon olvasni, hogy androidról jöttem de soha nem mennék vissza! És fejlődik, bővül a wp. Ez jelent valamit! Csak azt nem, hogy nincs létjogosultsága!