• johnfly
    #22
    Aki el akar menni a panelból, és akar érte tenni, az meg tudja oldani, és meg is fogja. Ne mondd, hogy nem, mert én is egy panelban kezdtem, albérletben. Ma a saját kezemmel épített házamban lakok.
    Aki meg van elégedve a betonkockával, változtatni nem akar, csak fikázni mindenki mást,aki viszont igen, meg hibáztatni még az égen a csillagokat is a nyomorúságáért, azt miért ne nevezhetném panellakó létformának, ha egyszer az?
    Vegye csak nyugodtan magára, aki akarja, én csak örülök neki, mert legalább addig is tudom, hogy eljutott az agyáig valaki más véleménye, ami az övével nem egyező, és nem pedig elengedte a füle mellett, mint egyébként szokta.
    Mindazonáltal én ezt kulturált vélemény nyilvánításnak vélem, (magamat földtúró létformának tartom), viszont a te kirohanásod az utolsó tanyaközpontban álló, falraköpködős, késdobáló kricsmiben elhangozva sem ütné meg az átlag intelligenciát.
    Paraszt vagyok, ismerek rengeteg velejéig paraszt embert, de ilyen alja beszédet még azok sem engednének meg maguknak. Azok annál kifinomultabbak.