• blessyou
    #13
    Egyébként szerintem egy BigMac menü semmivel sem károsabb az egészségre, mint egy kiadós magyarosan elkészített ebéd. A magyar konyha is ugyanolyan zsíros és fűszeres, mint a legtöbb gyorskaja. És még csak az sem garancia, hogy jobb minőségű alapanyagokból van, mert azért a lakosság túlnyomó többsége nem házilag tenyésztett sertésből és csirkéből, illetve biogazdaságból szerzi be az alapanyagot, hanem a hipermarketek polcairól, ami általában ugyanolyan üvegházas növényből vagy napfényt és szabad levegőt nem látott állatállományból származik, mint amiből a gyorsétterem dolgozik.

    Szerény ízlésem szerint azért van finom gyorséttermi termék, és ha hetente egyszer eszik egyet ott az ember, annak nem lesznek kimutatható egészségügyi következményei. A magyar konyhával hasonló a helyzet. Ez is olyan, hogy tudni kell a mértéket.