• Ender Wiggin #7
    szerintem a grafika teljesn jó, sőt én az agyon ajnározott, de pl. tükröződéseket nem használó Crytechtől nem dobok hátast.
    De kb. ez minden pozitívum az Originsről (még talán az, hogy a WB nagyon jól visiz tovább a Rocksteady által rájuk hagyott alapanyagot, maga a játék, mintha "eredeti" lenne).

    Monoton, hogy mindig csak szétverem ugyanazokat az alakokat, akik mindig visszatérnek ugyanoda. Hol van Gotham normális lakossága, hogy mindenhol csak bűnözők? Enigma, vazze, azok után, hogy az ember végig szenvedi az összes hülye eldugott adatcsomagját, egy nagy semmit kap cserébe. A boss fightok a reflex gomnyomkodással...ugyanmár, PC-re nem kéne konzolos baromságokat. A végén Joker meg már nem is boss fight, csak nyomd meg a bal egérgombot.
    A kurva sok bugról már ne is beszéljünk (bár végső soron mindegyik megoldható némi fifikával). Persze van már patch, de előtte csak az látszott, hogy valaki elsietett valamit, de nagyon.
    És Ezio hangja nagyon gáz.
    Gordont nagyon megfiatalították, Bruce Wayne-t viszont nem...A kütyüi meg sokkal fejlettebbek, mint később bármikor. Vicc, vagy mi?