• Szefmester
    #12
    Hát ha lehet akkor még inkább érthetetlenné tetted. ;)

    Neked az a bajod hogy hülye vagy venni gamepadot a PC-dhez a teszkóban 3000ért, vagy skót vagy a kényelemért kiadni kb 15-20k Ft-ot, mert egy vezeték nélküli egér+bill már ennyiért is kapható. A kanapén pöffeszkedni ingyen van, és tuti van két párna amivel a "deszkát" megtámaszthatnád és használhatnád a rendszert.

    Nem.. neked tökéletes a vinnyogás hogy kényelmetlen, és jobb a konzol meg a gamepad. Persze ha a konzolon akarnád megírni ezt a posztot akkor biza túlórázol rendesen! ;) Jah de kérem.. az úgy kényelmesebb!

    A hozzászólásod nem volt más mint tömény kifogásgyűjtemény a lustaság szponzorálásával. Simán lehet kényelmesen hátradőlve játszani a bill+egérrel is, ahogy a gamepadokkal is. Ez a Steampad pedig ötvözi a kettőt. Előnyökkel és hátrányokkal együtt.

    Lehet agyatlan mennyiséget költeni gamepadra, meg fotelra, meg át lehet rendezni a lakást, de józan ésszel megtalálja az ember a kompomisszumot és akkor elégedett lesz vele.

    Sok vérkonzolos azt mondja jobb a gamepad, mert élethűbb, meg jobb tévén játszani mint kis monitoron, aztán a tévét nézik 3 méterről a monitort meg nézed max 1ről... eredmény a látótérben a monitor nagyobbat foglal le.