• fszrtkvltzttni
    #41
    A sajátodban mindenképpen sötét van.

    "A Beringen kilométeres jégfal volt a partokon. Ott nem tudtak átmenni a jégkorszak alatt, csak utána.. Ennyit állítottam." Igen állítottad, csak nem tudtad semmivel alátámasztani a képzelgésedet a kilométeres jégfalról az ottani partokon.

    "Hol a büdös picsába mondtam, hogy Ázsiából lehetetlen lett volna átkelni?" Te mondod folyamatosan, hogy a Beringen nem lehetett átkelni, pedig más út nincsen. Csak valószínűleg abban a fogalomzavarban szenvedsz, hogy a Beringen a Bering-szorost érted, pedig az egy jóval nagyobb terület, ami egészen a Bering-tenger déli részét határoló vulkanikus szigetívig terjed. Annak idején eddig tartott a jég. ÉS ITT KURVÁRA NEM INDOKOLJA SEMMI A KILOMÉTERES JÉGFALAT!!! Voltak viszont szigetek szépen sorban, ami megkönnyítette az átkelést, A BERINGEN (vagy Beringián, mert a vízből kiemelkedett területnek ez volt a neve.)!

    "Mondjuk sikerült nekik, de még nem találtuk meg a nyomaikat." Csak elfelejted, hogy a megtalált nyomok eredetére is csak találgatások vannak, és ez egy egyáltalán nem lezárt ügy, ahogyan azt te itt beállítod. A jégkorszak tájékán Ázsiából biztos átmentek, Európából pedig lehet.