• donatus13
    #18
    Reklámozza vagy sem, engem nem érdekel:) a Kickstarteres játékok java része jön linuxra is, aki komolyabban ért a linuxokhoz szinte mindent megtud csinálni amit windowson, ha minden játék elérhető lenne linuxra nagyon sokan térnének át rá,annyival nem nehezebb használni és elég stabil is, és a kezelőfelülete se tér már el sokban.

    Az elbaszott pc klónjukról még nem tudunk semmit, ha komolyan befut akkor a linuxnak ez elég komoly fejlődést és terjedést hozhat.

    A stílusod meg bőven bemutatja az értelmi szintedet.

    Cateran:

    Az asztali gépeket javarészben már csak fejlesztők,irodai munkások és játékosok használják,a legtöbb otthoni gép már laptop, mivel legtöbben csak netezni használják a fogyasztás és a hely igény kerül elő ezért népszerűbb lett otthonra, és mivel egyre több laptop jön érintőképernyős változatban, így igen csak megéri haladni felé, a tabletek népszerűségéről ne is beszéljünk, megéri fejleszteni nekik az érintőképernyős felületet és fogják is.
    Persze hozzád én fel sem érhetek gondolkodásban mert te annyira értesz ehez és annyit foglalkozol vele ,hogy kár is rád szót pazarolni.:)