• csimmasz
    #16
    Birom a károgókat!

    Az MS saját maga tehet arról, hogy nem Win mobil meg társai fut minden androidos telefonon.
    Gondolom emlékszik még mindenki a telefonokon meg GPs eken, pda- kon használt oprendszerre ami Windows volt!
    Ez már szinte kérdés nélkül az Android felő tolodik.

    Most miért nincs?

    Mert jött egy Apple és megmutatta, hogy kell egy felhasználói felületnek kinéznie, hogy legyen kényelmesen kezelhető és még kívánatos is.

    Az iPodok sikere már akkor meg kellett volna csapja az MS-t de elaludtak.

    Jött a droid alternatívaként az iPhonra, mindenki iPhont akart de nem mindenkinek volt rá vagy drágának találta így droid lett, nem volt nagyon más még ha az első változatok fényévekre voltak a mai változatokra.

    Volt nekem is egy HTC touch om windows al, ha kellett valami program akkor ezer volt hozzá, de utána olvasni meg keresgetni, buherálni nem mindenki szereti.
    Az apple ezt is kiütötte a listáról egy gombnyomásra letölthető, telepíthető alkalmazásokkal, nincs win dvd mint az enyimhez volt, csak a kényelmes használat, ugyan ez droidon.

    Tehát a károgók szerint akinek megtetszett az iOs vagy a droid az egy hülye?
    De bezzeg az a fos windos az az isten ajándéka.

    Lehet itt fikázni a Droidot meg azokat akik megveszik csak azt kéne észre venni, hogy senki nem kínált alternatívát melléjük.

    A windows kor lassan véget ér.
    A Nokia, Ms, Intel, több nagy PC gyártó mind bealudtak meglátjuk az irgalmatlan tőke mögöttük elék lesz e arra, hogy a jövőben is ugyan akkora tényezők legyenek a piacon mint korábban.

    Az x86 os Android nagyon szépen muzsikál, sajna program az nincs hozzá, elérhető a Play de 9 letöltött és telepített alkalmazásból jó ha 1 fut, arról nem is szólva amelyek eleve le sem töltődnek az inkompatibilitás miatt.

    A TV okosítók megfogják tépázni mindenféle lejátszókat, a fényképezőkün is terjed, kitudja még mi mindenre heggesztik rá, H¤tők és autórádiók szerintem már a sarkon vannak, és ez mind mehetne Windowsal is de persze mindenki hülye mert nem MS terméket használ!

    Senki nem akadályozta az MS-t, hogy ő legyen a meghatározó szereplő még az Apple sem, senki, csak megfelelő terméket kell készíteni, enyi, nem károgni meg erőfölénnyel visszaélni.