• nlght
    #44
    "A folyamatos zsiódáz mellett feltehetnéd a kérdést, hogy melyik palesztín terrorszervezet vezetőjét citálta bárki valaha Hágába vagy azt, hogy azok miért is nem merítik ki a bűncselekmény fogalmát."

    Nézd már meg, hogy az 50-es évek óta hány palesztin halt meg izraeli fegyver által és hány palszetin ölt meg izraelit... Megnézted? Akkor most hápoghatsz, főleg a nők és gyerekek aránya durva a halálozásoknál... És a halálra kínzás? Amikor egy fogdában vagy kihallgatáson valaki természtes halált halt (ez a hivatalos magyarázat) tele zúzódásokkal és kínzás nyomaival...

    Ne szívd mellre, de beszoptad az irányított mainstream média baromságait, a valóság azonban más mint amit hiszel. Olvass néha kuruc.info-t. Nem azért mondom, hogy add fel balos nézeteid és csak azt olvasd, csak azért mondom, mert egész véletlenül évente több száz hír jelenik meg ott tényként, bizonyítékokkal, amit a mainstream média vmiért elhallgat teljes mértékben. Ha egyszerre több csatornából tájékozódsz, akkor össze tudsz magadnak rakni egy képet, ami már közel áll a valósághoz. Ha azonban mindig csak a mainstream médiából tájékozódsz, akkor ne csodálkozz h eltorzított képet kapsz a világról.