• NEXUS6
    #24
    "Irdatlan nagy pénzpocsékolás a világ összes országától dollármilliárdokat költeni fegyverkezésre, mikor békés célú kutatásra, fejlesztésre, még a tizedét se költik :("

    Ja, ez tök így van. Az angolszászoknak, meg a franciáknak is ez volt a véleményük a múlt század 20-as/30-as éveiben, aztán jött egy osztrák festő, és jött Joszip Viszárionovics Dzsugasvili nevű teoretikus és ez jelentősen befolyásolta az előbbi nemzetek viszonyát a fegyveres konfliktusokhoz, meg a hadiiparhoz.

    "Kiváncsi vagyok hogy tudnák elkölteni a pénzt amit startból infrastruktura, élelmiszer, vagy akármilyen más konkrét formában kapnának meg... Nem is beszélve róla, hogy hány embernek adnának ezzel munkalehetőséget/kenyeret a kezébe... De ehelyett csak értelmetlen milliárdok folynak a hadiiparba és azon keresztül egy nagyon szűk réteg zsebébe :("
    Na most az átkosnéppusztítókádár-rendszer alatt volt 10X ekkora hadsereg, 10X ennyit költöttek hadiiparra, gyak zéró éhező volt, a gazdaság a 60-as 70 es években meg virágzott, mint kisangyal. Nyugaton ugyan ez a helyzet, mielőtt ebbe kötnél bele.
    Azt a kibaxot-megveszekedett-részfánfütyülő-kertilocsolóját, hát hogy most mekkora egy paraxt demagóg voltam!!!?


    Minden esetre közgázban szagértő tőzsdedzsájentok jöhetnek ezt a piciny ellentmondást jól megmagyarázkodni!