• Tetsuo
    #84
    A "bajnai" is annak az egy vonalnak a resze, ami 45 ota toretlenul vezerli hazank politikajat. Azt a politikat, ami a magyar nemzetet donti romba (masokkal egyutt) es mar elobb is jelen volt hazankban es Europaban.
    Horthy ota nem volt olyan kormanya Magyarorszagnak, amelyik a magyar erdekeket kepviselte.
    A politikusok tobbsege a sajat zsebet kepviseli, amit vallalatok, konzorciumok szivesen tomnek degeszre, befolyasolva a torvenyhozast. Ez igy van a legtobb orszagban.

    Egy unioban vagy magaban a globalizmusban uniformizalodik MINDEN. A liberalizmus hirdette individualizmus valojaban egyforma kornyezetet es embereket kreal mindenhol. A szubkulturak egymasba olvadnak, penzvezerelt divatok lesznek.
    A kultura sekelyesedik, az emberek felszinesebbekke valnak, a keresztenyseg megszunik. Az erkolcsi ertekek megvaltoznak, amortizalodnak. A szakralitas elveszik, csak a penz fetisizmusa erosodik. Tisztelet egyre inkabb csak a gazdagnak jar, az apanak, az idosnek, a tanarnak, a bolcsnek nem.
    A bunozo egyenrangu a becsuletessel stb..
    A nok es ferfiak szerepe osszemosodik. A ketszinuseg, a hazug, simulo termeszet elony az egyenes gerinccel, konzekvenssel szemben.
    Az iszlam sem tud megmaradni ilyen kornyezetben. A nagyobb zart kozossegek idovel szetbomlanak mind.
    A mindenhol jelenlevo, kikapcsolhatatlan media/reklam sokkolja, butitja, szuggeralja az embereket, egyforma igenyeket, gondolkodast alakitva ki.

    A kapitalizmus szabadpiacan a lathatatlan kez mindig a nagyobb vallalat fele hajlik, ami vegso soron monopoliumokat szul, amelyek szabalyozzak a tovervenykezest. A kamatos kamat rendszere a szegenyt szegenyebbe, a gazdagot gazdagabba teszi.
    A nacizmusnal joval populistabb a liberalizmus.
    A politika szonoklatai, jelszavai, ures fecsegesek. Termeszetesen nincs sehol demokracia es nem is volt soha, ahogy kommunizmus sem, mert lehetetlen.
    Raadasul az alapelvei is logikai-hibasak.
    Mindig voltak tabuk es lesznek is mindig. Pl. ma Magyarorszagon zsidokrol csak jot szabad mondani, a valosagot nem. Ha a Lenin-fiuk, Peter Gabor szervezete, holovisszaeles, piszkos uzleti vallakozas vagy mas esetben felmerul a tema, a dokumentumfilmest, ujsagirot, torteneszt ellehetetlenitik. Ha valaki erre ramutat, akkor antiszemita vagy dilis konteos.