• Petko
    #8
    Azért ha ilyen nagy okosságokat fejtenek, akkor definiálhatnák is, hogy mitől lesz valaki "felnőtt"... Véleményem szerint egyfajta élettudatosság kialakulásától, amikor felelősséget képes és vállal a körülötte levő világ bizonyos dolgai iránt, emberek iránt, saját maga iránt stb. Annyi élettapasztalattal rendelkezik már, hogy átlátja a távolabbi következményeit a jelen cselekedeteinek, felismeri ezeket az ok okozati összefüggéseket.
    Ezek alapján én már számtalan 40-50-es éveiben járó családapákat, családanyákat is láttam, akkor borzasztóan távol volt ettől és sokkal inkább gyermeki aggyal rendelkezik mint bizonyos 20 évesek. És újratermelik a gyermekeik lévén azt a trash generációt, ami egyenesen a nyugati civilizáció pusztulásához vezet.
    De kérdezhetném azt is: Mennyire felnőtt, érett, egészséges gondolkodású az a poltikai, gazdasági, média elit Magyarországon, aki az átkosban nevelkedett és most a 40-60-as éveiben jár biológiailag, de agyilag meg nem képes azokat alapvető összefüggéseket átlátni, hogy a jelen bugyuta, ösztönös, gyerekes, individualista viselkedésükkel, cselekedeteikkel helyrehozhatatlanul tönkretették a következő generációk jövőjét.
    Én sajnos ezt látom és ezek eszerint lehet felnőtt vagyok, ... de bár ne látnám és inkább lennék gyerek.