• nonkonformista
    #18
    Ahogy szerény személyem én, elképzelem:

    A filmstúdiók megjelennek a hiéna szerzői jogvédőknél egy rahedli pénzzel vagy annak ígéretével. Figyuzzatok csak, vannak ezek a feltöltőoldalak és a letöltők, (szerintünk) már egy csomó zsét veszítünk miattuk, csapjatok csak oda valahogy, hisz ez a dolgotok, ha már azt a sok lét kapjátok tőlünk.
    Szerzői jogvédők tanakodnak és közben markukat dörzsölik. Megvan!!! Régóta szúrják a szemünket ezek a feltöltőoldalak. Melyik a legnagyobb? Megaupload? Ha ezt valahogy bevarjuk akkó a többi is berosál.
    Ok, fogjuk magunkat a kapott vérdíj egy részével s megkörnyékezünk pár politikust aki közel áll a tűzhöz.
    Semmi gond. Hova is kell küldeni az efbiájt? Újzéland? (Csak tudnám mi a f@szomat keresnek egy idegen országban. Ja, hogy elvileg ámerikái "megszállás" alatt van? Kiváncsi vagyok kinek az ajtaját rugnák be Kínában, Észak-Koreában, Kubában stb..stb..?
    Ok, megy az efbiálj. És lőn mondá: Le vagy tartóztatva Kim DotCom? Oszt miért is? Háát izé, Te valóban nem követsz el jogsértést, hiszen csak az általad bérelt szerverekre töltenek fel "egyesek" jogvédett tartalmakat de akkó is velünk jössz az egész bagázzsal együtt, kobozzuk el mindenedet és ráadásul töröljük a szervereket, mert a minket kiküldő feletteseink bankszámlájára vagy közvetlenül a zsebébe már napok óta megérkezett a felkínált pármillió dodó és talán valamilyen formában nekünk is leesik valami. A megbízók pedig már nagyon türelmetlenek.
    Úgyhogy pofa be és gyerünk. Micsoda? Hogy jogtalan az eljárás? Oszt akkó mi van? A lényeg, hogy kifosztottunk, példát statuáltunk, és legfőképpen letöröltük azt a sok csúnya jogvédett anyagot a jogosan tárolt tartalmakkal együtt. De kit érdekel az a sok felháborodott, jogszerű anyagait feltöltő és ott tároló előfizető? Természetesen senkit sem. Hiszen ahol a nagy zsé ott az érdek is. Nem igaz???? Sajnos pediglen, DE...