Space Station 13
  • Zero001
    #417
    Azt hogyan csinálod? Plazmához nem értek. Én is próbáltam belőni a hamvasztót áramtermelésre, stabil 8000-et sikerült is elérnem vele. :P :D
    Ha vágod ezt a plazmatűz illetve bomba témát, írhatnál róla pár szót... Wikiben nincs benne az űberbrutál bombák készítésének módja, amit meg játékban mutattak, sztem az sem volt túl hatékony. Ahogy nézem azt szokták, hogy begyújtják a 2:1-es plazma-oxigén keveréket, majd ahogy ég, kipumpálják tartályba. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy a tartályban is ég tovább a tűz, és igaz, hogy elképesztő hőmérsékletű, de kétharmad CO2 és csak egyharmad plazma. Aztán nemigen lehet a CO2-t kiszűrni.

    Próbálkoztam azzal, hogy tiszta plazmát pumpáljak át a tűz alatti csővezekékeken, de azzal meg a hőmérséklet maradt el nagyon az elvárttól.

    Szóval hogy van ez, hogy lehet igazán meleg tüzet csinálni, és elég meleg plazmát a bombákhoz?

    Ja, tényleg, voltam blob is, először a játék során. Hát az nagyon easymode. Nem látom, hogyan lenne esélye az embereknek. Néhány kockát tudnak leirtani, aztán annyi. Gyorsabban tudom pakolni a blobokat, mint ahogy ölik, és gravitáció nélkül ha megütök valakit, akkor odarántja a többieket is a környékről. Volt, hogy ugyanazt a kockát klikkelve kettő embert leraktam critbe, meg egyet lesebeztem úgy, hogy el kellett futnia, mindezt kb három másodperc alatt... Tényleg nem látom, hogyan lehetne kinyírni egy ilyet, főleg ha több blob is van.
    Ja, azon jót röhögtem, hogy én a gravitációgenerátornál váltam blobbá, a másik csóka meg a régi bárban, gyakorlatilag azonnal összetalálkoztunk, és tudtuk egymást védeni.

    Más. Kicsit teszteltem, mire jó a légy. Hát, semmire.
    Egyik meccsen gondoltam nem kell űrruha, kimegyek az elhagyott teleporthoz a szigetelt kesztyűért. Teleport beállít, belépek... Óbazmeg, elfelejtettem belőni a telecom teleportját a visszatérésre. Internals fenn volt, gyorsan kinyitottam az ott lévő két levegőtartályt, hogy ne sebezzen a nyomáshiány. Összeeszkábáltam a teleport konzolt, kézitelével ki onnan. Huh, majdnem critical. Yay, működik eez!

    Következő kör, eljátszom ugyanezt. Vissza teleport szobába. Majdnem crit, de sebaj, majd elmegyek medbaybe. Előbb még belövöm a tcomm teleportot. Belépek, kijövök légyként. Fuuuuuuuuuu..... 70 toxin damage azonnal criticalba rak, pillanatok alatt meg is halok. 10 perccel később jött egy borg, elvitt.

    Klónoztak, továbbra is légy maradtam. Magamba nyomtam egy tiszta SE-t, továbbra is légy. Próbáltam a saját UI-t és UE-t majomba nyomni, de a majom csak a nevem, meg az eredeti emberi formám vette át. A légység nem genetika.
    OK, akkor robolabor, augmentáljanak. Karjaim sikerültek, fejem próbálta a csóka lecserélni, de csak kaszabolt a szikével. Hiába állította be a lepedővel, hogy milyen műtét, a játék nem engedte. És mivel már egy augmentáció műtét el volt kezdve, nem is engedett a játék több testrészen műteni.

    Maradt volna az utolsó megoldás, hogy a képemre alakított majomember agyát kikaptam, az enyémet is ki kellett volna, kicserélni, és defibrillálni. De arra már nem volt idő.

    Ami még kissé zavaró volt, hogy már légy voltam, beléptem egy teleportba, és még egyszer léggyé változtam. Kinézeten már nyilván nem változtatott, de a toxin sebzést azért beadta kedves módon... Ez már tényleg a "köszi szépen" kategória, nettó szivatás. Ja, és ha jól értem, csak a nagy, fix teleportok változtatnak léggyé, a kézitele nem.

    Megint kezdek nagyon ráállni az RD szerepre. Már én érzem cikinek, hogy mindig én vagyok az, de hát ha más nem akar..? Három-négy konkrét melót is végezhetek úgy, teleporttal én vagyok a legmobilabb ember az állomáson, ha meg nagy gáz van, kérek egy lojalitás implantot meg néhány fegyver ütőszeget, aztán gyártok magamnak fegyvert. Na meg a kütyük is tök jók, éjjellátó meson szkenner nagyon fasza, mágneses csizmák, RCD, gyakorlatilag van bármi. Cserébe elég sűrűn vagyok célpont.

    Ja, igen, voltam ninjának célpontja! Az de rossz volt. :) Épp valami fegyvert akartam gyártani varázsló ellen, mikor hopp, 40 brute damage, stun. Földön fekve még 5 ütés, és már halott is voltam. Le akarta C4ezni a hullám, de megzavarták, elvittek klónozni. Sikerült, rohantunk a siklóhoz, be a pilótafülkébe. Hegeszteném be az ajtót, erre kimegy a kapitány meg a HoS. Becsukom, hegesztőpisztoly elő megint, erre látom, szikrázik az ajtó, ninja bevágta magát, megint két ütésből critbe rakott. De egy doki elcibált az elsősegélyhez, és megmentett, aztán elbújtam az egyik hullatárolóban. Ninja bebukta a küldetését, de a jó édes anyukáját, azt! :P :)