• Eriongtk
    #10
    "némi" irónia volt abban az állításban, mégis, azt mondom, hogy ez két élű dolog, hogy mi mennyibe kerül:
    http://www.steamprices.com/us
    Itt meg lehet nézni, hogy mik a legnagyobb lehúzások, és legjobb vételek. Itthon is akad bőven olyan bolt, igaz főképp hipermarketek, illetve nem kifejezetten ezzel foglalkozó üzletek, ahol még mindig arany áron lehet 1-1 játékot beszerezni, kiadási dátumtól és/vagy népszerűségtől függetlenül.
    Steamen legalább vannak olyan alkalmak, amikor durva kedvezmények vannak... másnál én még csak max ilyen 20%ot láttam engedni. Félreértések elkerülése végett: NEM borulok le steam előtt, nem is rakok glóriát a feje fölé, de azt mondom, hogy "kisebbik rossz". (elég sok boltban vásárolt játékot be lehet hozzájuk már regisztrálni)
    Eredetileg amúgy steam az a valve játékok terjesztésére szolgált, csak ahogy csökkentek az eladások, úgy került egyre több minden bele. Emlékszem, a jeget a Ragdoll Masters törte meg :D

    Aminek azért örülök, hogy nem vagyunk csak ezekre a platformokra kényszerítve, hogy csak tőlük rendeljük meg a dolgokat, bolti verziót még...MÉG náluk is be lehet regelni. Amúgy azért vicces, hogy megint azokat szopatják, akik fizettek a munkájukért, megvették az adott dolgot, aki pedig netről szerezte be, az meg csak nevethetett azon, hogy sz*patják a kiadók a vásárlókat...vicc.