• Madve
    #61
    Nekem meg a nokia maps a 3-as verziószám óta (évek óta) tökéletesen megfelel gps programnak telefonon (idén nyáron ha minden jól megy akkor kipróbálom anglia-magyaro. útvonalat is vele), de biztos vagyok benne hogy vannak más platformon is jól használható fizetős alkalmazások is (garmin, tomtom, stb.)
    A böngésző majdnem mindegyik okostelefonon megfelel a hétköznapi igényeknek, és az újabb böngészők elfogadhatóan tördelnek, persze mindig akad egy pár kivétel, na de a telefon nem is arra van, hogy teljes mértékben kiváltson egy normál gépet normál böngészővel.
    A játékoknál elég gyorsan megszokható az irányítás, de a játékok sem olyan bonyolultak, hogy olyan komoly kontroller kelljen hozzájuk, de ha mégis többre vágynál az SE már kiadta egy ideje erre a megfelelő telefont...
    Optikáról annyit, hogy nekem N8-am van, gyakorlatilag a hétköznapi fotózási/videózási igényeknek bőven megfelel az optikája, persze értelem szerűen nem teljesen ugyanaz, mintha egy különálló digitális kamerám lenne, de legaláább mindig nálam van, szóval akkor is tudok (jó minőségű) képeket készíteni, amikor egy síma géppel nem tudnék, mert egyszerűen nincs ott.

    Szerintem menj el egy boltba, és nézz körül rendesen, mert az alapján amit mondasz nem mostanában nézelődtél utoljára...