• kissssss
    "Egy mai fiatal rögvest az első résszel kapcsolatban jönne a majdnem zéró fizikával, gyenge AI-val, a fedezékrendszer hiányával, az automatikus gyógyulás hiányával [igen], a Full HD és járulékos előnyeinek hiányával"

khm khm ezek a hibák mintha a mostani játékfelhozatalban is rendre pontosan feltűnnének :-) pl: bf3 lebegő tankjai vagy terepjárói, a COD részekre jellemző fenomenális forradalmi mesterséges intelligencia, vagy a Fallout NW repülő radskorpiói stb stb stb.

a lustaság meg azért ennyire ne öltsön már nagy mértéket hogy még egy nyavalyás doboz mögé sem tudnak fedezékbe bújni mostanság és akkor még az automatikus gyógyulásról nem is beszéltem, szerintem most ebbe ne menyünk bele hogy mennyire vált hasznára a mai tps és fps játékoknak.

a hd minőségre és a grafikára meg ballisztikus ívben szarok nem ez adja a játék egyedi hangulatát.

második résszel kapcsolatban meg csak tényleg a hitboxra lehet panaszkodni,(omg nem hittem volna hogy egyetértek még valaha is zolivokkal)ja igen többen is dobálóztak régebben ezzel a rendkívül gyenge kifogással hogy nem szollal meg Gordon, lol nézetek körbe mintha egy doom 3 vagy egy duke nukem 3D vagy esetleg egy queke 4-ben marha sokat csicseregnének a főhősök,még napjainkban is jellemző(tisztelet a kivétel játékoknak) hogy a dumálás kimerül néhány böfögésben meg fingásban azt kész. :)

"Ezt azért gondold át"

átgondoltam és a mai fiatalságnak küldenék egy apró videót katt