Rail Simulator 3: Train Simulator 2012
  • sanyicks
    #9
    Egyáltalán nem új játék. Mint írtam a Rail Simulator tákolt fejlesztett verziója, ez kb a 3. nagy patch hozzá átnevezéssel(mert úgy hiszik a fejlesztők hogy sokan azt hiszik ez új és azt fogják hinni hogy már nem olyan problémás mint az eddigiek (pedig de)).

    Pályák a szokásos magyar vasútszimes átok miatt nincsenek (vasútszimeseknél a pályakészítők/járműkészítő nagy része 1 db vinyón dolgozik, ami nagy eséllyel tönkremegy és elszáll, nincs mentésük, és újra márt nem kezdik, msts-eznek inkább), meg azért mert annyi hiba van az alapjátékban amiknek többségét nem is akarják kijavítani a készítők, mivel szépnek szép lehet hozzá szép dlc-ket letölteni szép pályákkal szép járművekkel, és ezt zabálják az angolok, a hemzsegő hibákra csak azt mondják "ez egy bonyolult szimulátor, majd javítják (ezt 4 éve mondják), különben is ezt legalább patchelik (ja mint minden játékot)".

    Nincs random, mint írtam a forgalomirányító, és a vonat AI/botok hülyék mint a segg, beáll az egész egy váratlan dologra, előre megírt forgatókönyvek vannak.

    Nem vagy egyedül benne, szembe a másik vágányon jönnek a vonatok (mert ezt még képes lekezelni az AI), de nem sok piros lámpával fogsz találkozni. Ha találkozol akkor is azért mert előtted megy egy vonat. Semmi bonyolult forgalmi szituáció nem lehetséges a retardált mesterséges unintelligencia miatt. Jelenleg 2 játék van ahol intelligensen, dinamikusan közlekednek a gépi vonatok: Trainz, és az OpenTTD.