• aaaaa
    #19
    Ez pont arról szól, mint a kereskedelem. Ha egy autókereskedő vásárol 9,9 millióért a gyártól egy autót és eladja 10 millióért csak 100 ezer Ft nyeresége keletkezett nem 10 millió. Ha valakinek kifizetnek 1 millió nyereményt, lehet hogy már több mint 1 milliót is befektetett a játékba, tehát nem is keresett az egészen. A különbség az, hogy itt a befizetéseknek nem igazán van nyoma, legalább is szinte lehetetlen visszakövetni. Másrészt azért próbálják a szerencsétlen játékosokat fenyegetni, mert a szerencsejáték cégek nem hülyék, olyan országba teszik a telephelyüket, ahol a legkedvezőbb adózási lehetőségeik vannak, és nagy ívben kiröhögik a magyar adóhivatal követeléseit.
    Azt meg megnézném, hogy a magyar hatóságok hogy fognak amerikai weboldalakat letiltogatni, meg külföldi számlákat zárolni. Aki ilyen üzletbe vág, elég tőkéje van ahhoz, hogy a világ bármely országába el tudja vinni a vállalkozását.
    Elég nevetséges lenne, ha egy több milliárd dolláros vagyonú amerikai székhelyű, több száz országban szolgáltató céget, csak azért bezárnának, mert a magyaroknak valami nem tetszik. :)