hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Stormbird
    Köszi a tanácsokat. Megfogadva, noha eddig úgy gondoltam, hogy a 10 sima és 3 autosave elég egy katasztrófa kivédésére. (Általában, kivéve X:) )

A mod rendszer összekócólásáról konkrétan nincs szó. Amit csinál az a következő: Rihonyát (bármelyiket) elküldöm bótba gyufáért egy másik szektorba miközben sugalmazom neki, hogy ha lebonyolította a businesst, hozza abba a szektorba a motyót ahol vagyok és sózza rá a cuccot mondjuk a gyáramra, me' az neki jó. Fordul is kézifékkel, tolja neki a 110%-ot, csak úgy porzik az űr. Nemsokára csörög a kasza, apa örül, sparhelt jön vissza a szajréval lelkesen, oszt a leadó előtt kb. 3-4 Mach-al elsuhan, miközben bájosan integet nekem. Általában úgy 250-300 km-en belül -és ez a jobbik eset- többnyire fellendül egy gondolat a góré agyában, hogy ki kéne dobni a horgonyt, és besatuzik majd szúr egy rükit és hátramenetben gyökkettővel visszaaraszol a leadóig, fél nap alatt.

Rosszabbik esetben messze kifut az empty space-be ott kóborlásba kezd vagy letelepszik és kikiáltja a Független Rahanasi Anarchiát. Megalkotja az egy pontból álló alkotmányt mely így szól: Semmilyen hatalmat senkinek!
    Ekkor jön a squadból ki squadba be 5-6x, új parancs, nem csinálja, rohagggyámeg, refuel, nemkő az nekem, anyádniggervót, akkorsemcsinálja, gyereidehozzám kapszrumkokót, minthamegindulna, megállkörülnéz, szándéktalankodik, jajjjmegneállj, huh vazze... leizzadtam, de ideért (úgy két óra alatt)

Szóval így, ilyenteformán szeleteli az idegrendszert:)