A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • wesker24
    #975
    Szerinted azt az ocsmány képű múmiát (Mariann) miért küldték vissza ? Hogy továbbra is csinálja a műsort azzal tahó féreg Petivel együtt !

    Meg a többiek annyira sik hülyék hogy az már fáj mikor esik már le nekik hogy Peti egy tahó féreg aki állandóan hazudozik is nem lehet benne megbizni most is mi lett vakon megbíztak benne is mi lett a vége Patrik ment ha ebből se jönnek rá hogy Peti úgy rángatja őket ahogy akarja akkor tényleg nagyon ostobák, most a mai részben nem tudom mit alkottak mér megint de tuti hogy Loki Peti és az ocsmány képü múmia keze is benne van, az hogy kit zárnak ki megint na azt még nem tudni de fogadni mernék hogy Bence körül kavartak megint.

    Meg elég érdekes az hogy egy pofon miatt már kizárnak egy játékost de zaklatás és zsarolás miatt nem ? WTF ?

    Ugye amikor Beus és Barbi (szöke) bement akkor volt a fekete angyal ceremónia ahol Beus lett a fekete angyal és az ocsmány képűt küldte haza és ugye nélküle kezdett el laposodni a műsor a nézettség is csökkent, ezért kellett egy indok hogy valahogy vissza küldjék azt a múmiát a játékba, és ugye pont kapóra jött az a megrendezett műbalhé amit Ádám leművelt Beával együtt amikor lekurvázta na erre a TV2 kapva kapott az alkalmon hogy ekkor fogják vissza küldeni a múmiát egy csaj jön egy csaj távozik. Vagyis előre el volt tervezve hogy Beus távozik és múmia visszajön.

    Attól tartok hogy a múmia és Peti fog a döntőbe állni a 20 milláért mert a többieknek még annyi eszük sincs hogy Peti ellen forduljanak mert vakon biznak benne és felnéznek rá.