• B0nFire
    #15
    "Szoktak sírni szemüvegesek, meg kancsalok, meg hasonlók, akik nem tudják teljesen kiélvezni a 3D-t, hogy mekkora szar ez... ez kb. olyan, mintha a tolószékesek sírnának a foci miatt, hogy mekkora szar, mert nem játszhatják... nem kötelező nézni, vannak akik élvezik. Nekik készül."

    Ja! Gondolom a világpiac nagy része pedig – gondoljunk a távol keleti országokra – le van szarva, mert 10 ázsiaiból 7 szemüveges, de oda se neki, hogy ott vannak a legnépesebb országok, nem nekik készül a technológia, hanem az afrikai négereknek, akik között igencsak elvétve találni szemüvegest. Majd Ugandában venni fogják, mint a cukrot!

    Mellesleg akikhez elsőként eljutnak ezek a cikkek, a vérbeli kockák, nagy részük már csak foglalkozásából kifolyólag is szemüveges, így kissé nagyobb rálátásuk van a dologra. Nem véletlenül kardoskodnak a szemüveges 3D ellen. Viszont én leginkább úgy látom, hogy a 3d maga, mint olyan nem igazán izgat egy igen szűk rétegen kívül senkit. Ahogy az sem, hogy Kálmán Olga full HD-ben megy a CRT tévén.