• Balumann
    #119
    "még szép hogy nem állok le magyarázkodni valakivel, aki évek óta úgy olvas hülyeségeket, hogy el is hiszi. ha fizetnének a fórumozásért, vagy időmilliomos lennék, lehet, hogy megtenném, de egy A4-esre rajzolt figurának sem kezdeném el magyarázni, hogy mi az a 3. dimenzió, nem fogja megérteni."

    Megsaccolni sem tudnám, hogy hány hozzászólásod volt ebben a topikban, de ebből egyetlen egy olyan sem volt, aminek egyáltalán bármi értelme lenne. Ezek helyett írhattál volna 1-et, amiben felhozol néhány példát a kurucról, amiben ők tévednek (pl. a mostaniak közül, meg 1-1 régebbi), félrevezetnek, és kielemzed hogy miért keltetnének gyűlöletet is bárkiben. Én kapásból be tudnák úgy 200 -at linkelni, aminek valóságtartalma egyszerűem megkérdőjelezhetetlen, mivel a hírekből is lehet következtetni erre, sőt videókat meg képeket is mellékeltek amik bizonyítják azt. Persze 1-2 -t én is találok, ami hülyeség, és azt én is felismerem. Mint említettem, ez olyan mintha 1-2 Eötvös Tibor játékcikkét elolvasva aztmondanád az sg-ről valahol, hogy hülye aki azt olvassa, mert csak félrevezetnek.
    Nem vitázol, és nem is olvasod el, fingod sincs róla miket írnak, csak 1-2 dolgot kiemelve gondolom, amiből persze hogy gyűlöletkeltés meg félrevezetés jön le.

    A kurucinfonak nem célja a félrevezetés, ők is törekednek az igazság megjelenítésére. Persze, radikálisabb hangnemben - főleg ha provokálják - és adott esetben akár a rendőrséget, befolyásos embereket is keményen letámadják, ami miatt persze, hogy teljes erőből próbálják bemocskolni és elferdíteni őket. Tévedni persze ők is tévednek, és nem kell teljesen egyet érteni az ő túlságosan nemzeti gondolkodásukkal sem, én sem teszem (ahogy pl. a hazaárulózást is erőteljesen elítélem, meg az ilyen vallás + magyar kijelentéseket is).

    "tapasztalatból beszélsz?
    Komolyra fordítva a szót, mi a megoldás? Te pl mit tennél, hogy az általad vázoltak (veled és más magyarokkal) ne fordulhassanak elő? Csak kiváncsiságból."

    A Jobbik számos megoldást javasolt, csupa olyanokat amik valahol már beváltak. Csak hogy néhányat említsek, közbiztonság javítása, csendőrség szervezése, bűntetések szigorítása, aki bűntettet követ el (társadalom ellen olyan súlyosan vétkezik) attól segélyek megvonása és figyelemmel kísérése, a bűnözők érdekeinek kevésbé figyelembe vétele (ne a gyilkosok kapjanak már jogokat) és még sok más. A legfontosabb a problémák nyíltan kimondása, és megoldás keresése. Ennél többet senki sem akar, akármit szeretnél/szeretnétek ezen kívül belelátni.