• syn7h37ic
    #37
    Öt ismerősöm oltatta be magát a H1N1 ellen, és kivétel nélkül mindegyik állatira rosszul lett két-három napra. ki a nyavalyának hiányzik ez?
    Egy sima gyógyszerbiznisz, kell valami világjárvány hisztéria, hogy vigyék a cuccost.
    Többen halnak meg cápatámadásban évente, mint ebben a szarban, és több a villámcsapás áldozat is. Most akkor melyik veszélyesebb?

    Ennek nagyobb a reklámja. Minden évben volt valamilyen influenza járvány, csak eddig nem adtak nekik neveket. tisztára, mint a hurrikánok nevei...

    Az oltásról pedig annyit, ez a modern hajnövesztő, amit régen a sarlatánok a hiszékenyeknek sóztak el, csak itt már tudományos köntösbe van bújtatva. Aki hajlamos a vírus elkapására az el is fogja kapni, akár be van oltva, akár nincs.
    És NEM a hini-be döglünk bele, hanem a mellette ott figyelő MÁSIK súlyosabb betegségbe.
    A mai modern világ egy igazi kis időzített biológiai katasztrófa övezet.
    Agyon-vissza vesszük a különféle baktérium ölő, vírus ölő cuccokat, a szájban baktériumokat elpusztító fogápolási cuccokat, (de ki akar döglött bacikat a szájába?...) baktérium ölő tusfürdők, szappanok felmosó eszközök... Ennek hatására az immun rendszer egyre inkább gyenge lesz, nem lesz képes rendsesn felkészülni és védekezni egy komoly immun támadás esetén.
    De vssza is üthet, mert az egyre erősebb vegyszerezés miatt egyre inkább ellenállóak lesznek.