Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
  • CaviaR
    #284
    Úristen ez beteg. Komolyan már egyesek olyanok itthon is mint az idióta amerikaiak, hogy a saját árnyékuktól is rettegnek.
    Persze vannak olyan helyek ahol gáz emberek vannak, de a nagyon ritka. Régebben sokat jártam az Örsre este 11-körül bnőmért vagy haverhoz ki Csömörre, de semmi nem volt.
    Max egyszer amikor jött szembe két kancigó, amikor mellénk értek azt motyogta az egyik h kapjátok be v vmi ilyesmit, azt mentek tovább. Nem szóltam vissza mert egyrészt összepakoltak volna egy perc alatt, másrészt nem volt olyan pro a csaj h beriszkizzek egy kést az oldalamba egy kis hősködésért. :D

    Sokat jártam még a keletinél is, késő este de egyáltalán semmi. Egyszer egyedül mentem 1körül arrafelé, jött egy nagydarab kopasz ilyet szól: adjál má' egy cigit, adtam neki és meglepően kulturáltan megköszönte és elment.

    Sok ilyen sztorim van mert gyakran járok hajnalban haza bulik után, lényeg az, hogy Chuck Norris a filmben kemény, de az első sarkon szétszednék pörgőrúgásával együtt. Lehet hősnek lenni, tele van velük a temető.