• Magiszter
    #116
    Csak hogy ha nem figyelnek meg állandóan akkor honnan tudják a RAR jelszavam? Ahhoz hogy lássák nekem éppen be kellene írnom mikor figyelik nem? Legalább is egy KeyLogger-ből kiindulva. Másképpen nem igazán lehet róla információjuk.

    Arra meg nem válaszoltál, hogy Gyurcsánynak mi abban a jó hogy megkukkolja a nagyiról készült karácsonyi fotókat? Jó persze biztos lehetnek a gépemen forradalom kirobbantásáról írt hosszú értekezések, meg a jelenlegi kormány megdöntésére készülők teljes névsora TB számmal.
    Semmit nem érnek el vele. Ha valaki valami olyat akar csinálni ami miatt indokolt hogy figyeljék, az nem online fogja végezni.

    Amúgy az Online házkutatáshoz engedély kell. Ahhoz hogy megkapják már eleve valami bizonyíték kell hogy a kezükben legyen hogy te tagja vagy/részt vettél/elkövetted. Ha nincs nem kérhetnek. Ha engedély nélkül végzik akkor meg jogtalan eljárásról van szó és nem hogy nem számít bizonyítéknak de az egész vádat ejthetik, mert nem jogszerűen tettek szert bizonyítékokra. Persze ha pedofil tartalmat találnak nálad, vagy valami terrorcselekményről szóló naplóbejegyzést akkor tök mindegy. Ez a két dolog amit a világ hótbrutálisan vesz.

    Akkor ha jól értem: A Microsoft csinált egy trójai falovat amivel a cionisták megfigyelhetik az egész világot...
    A krédésemre meg továbbra sem kaptam választ: Miért jó ez a Microsoft-nak és miért jó ez a cionistáknak? Mi hasznuk származik abból hogy megfigyelhetnek néhány embert? Én úgy ahogy van ezt baromságnak tartom. Nem kell ahhoz beépített trójai hogy valakinek rá lehessen kapcsolódni a gépére, és a Picipuha nem akarja megrizikózni hogy kiderüljön ők titkon megfigyelik a felhasználókat. Az hogy néhány dologból levontál egy következtetést, a te dolgod. Csak nagyon szélsőséges következtetést vontál le amire nincs "konkrét" bizonyítékod, csupán feltevésed.

    Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt: LINK