• Magiszter
    #29
    Nem akarlak lehangolni de a PC mint fogalom 1974-től használatos az IBM által létrehozott Altair 8800-as csodamasinára amit már a nagyközönségnek gyártottak. 1984-ben meg megalkották az első notebook PC-t az IBM 5155 képében (notebook/laptop = hordozható személyi számítógép). Mint írtam a PC lehet Desktop (asztali), vagy notebook/laptop (hordozható), és nem csak 2009-től van ez így.

    Azért a minőségről még pár szó: Nekem három ember ajánlotta az acert. Abból az egyik 130.000-ért vásárolta a sajátját 4 éve és még nem kellett gariztatni benne semmit. A második nagyvállalati szinten foglalkozott velük és mondta hogy csak akkor mentek tönkre ha földhöz lettek verve, és akkor is csak a vinyó. Harmadik szintén Acer tulajdonos és megerősítette az elsőt. Ezek után néztem szerteszét hogy mit ajánlanak mennyiért és igaz hogy a Dell 3-4-5 év garanciát ad alapból a legtöbb termékére de ott a nevet is meg kell fizetned. Néha azonos teljesítményű gép annyiba jött ki mint egy Acer csak még +3 év garanciával.
    Csak ismételni tudom magamat. Attól hogy valami olcsó, még lehet jó. És az Acer benne van a Top3 gyártóban nem igazán azért mert olcsó-n szart ad. Érdekes hogy a FuSi nincs, pedig nekik vannak 100 ezres csodagépeik.