• FecaA
    #22
    Valóban, a kép széle sokkal jobban torzul... de mivel a lényeg "könem zépen" van általában, ezért ez nem feltűnő (bár mondjuk ezt még sose láttam élőben, mert sajnos a pana plazmákon nincs ilyen funkció, ellenben csak nekik van olyan paneljük a "normál ember" álltal megfizethető kategóriában, ami nem ég be.), gondolom nem lehet olyan rossz ha a netes okosok ennyire szeretik ezt a ficsőrt (avforum.hu-n sok tesztet találhatsz ilyen készülékekről, ha érdekel).
    Nem, nem furcsa a fekete csík, csakhát az ember gyarló, és így minniél nagyobbat/többet akar, habár projin meg vagyok elégedve a kb. 160x120-as 4:3-as képpel is :) Valóban nem beég, de utánna a képernyő közepe egy ideig (gyártótól függ, hogy meddig)"világít" a két széléhez képest.
    Háth... ha olyan tv kell, ami nem ég be, akkor az ember vehet pana plazmát, vagy LCD-t, esetleg Pioneer-t, de sajnos a Pioneer plazma részlege bezárja kapuit a veszteséges termelés miatt, és ezentúl a hangtechnikára koncentrál, azon belül is főleg az autó hi-fire :( Pedig ők voltak a legjobbak.