• NintendoGC
    #20
    OFF:

    Oké, azt hiszem tisztázni kell pár dolgot.

    Nem vagyok zsidó. Ha a származásomra vagytok kíváncsiak, akkor félig tiszta magyar vagyok félig pedig városalapító (Nyíregyháza) tírpák ősöktől származom.

    Kik a tirpákok: Tirpákok

    Ízig-vérig magyarnak vallom magam minden tekintetben, de büszke vagyok Nyíregyháza várost (ahol most is élek) megalapító tírpák őseimre is.
    Szeretem a városomat (bár kissé baloldali sajnos) és a hazámat is szeretem.

    Semmilyen tekintetben nem vagyok liberális.

    Hogy miért lettem indulatos hottold, vajon kiki, gettoharcos (és tököm tudja még hány nick névvel rendelkező) bajtársunkra? Mert kicsit besokaltam attól a viselkedéstől, amit már hónapok óta látok tőle... persze ez egy szabad ország, ahol helye van a szabad vélemény nyílvánításnak is (ÁLLÍTÓLAG) ergo én is kinyílváníthatom a véleményem.

    Egyrészről a TOR-os okoskodása, amit mindenhová beír unos úntalan. Aláírom, hogy hatásos anonimitást nyújt, de a szolgáltató akkor is látja azt, hogy magas az adatforgalmam akár használok TOR-t akár nem. És bizony a "korlátlan" csomagok sem korlátlanok, csak úgy hírdetik, de ezt már mindenki tudja. Másrészről sajnos az én 4 megabites netem TOR-al iszonyat lassú. Szóval tény, hogy elrejt meg miegyéb, de számomra (és szerintem sokak számára) egyenlőre még nem a legjobb alternatíva az elrejtőzésre, amíg ilyen lassú.

    Ami igazán betette nálam az ajtót hottold komával kapcsolatban az a hihetetlen nagy egója és az a hozzáállása, mintha mindenki hülye lenne rajta kívül (spanyolviasz effektus).

    Antiszemitizmus? Igazatok van... a kormány is folyton ezzel vádolja a jobboldalt, és oda is antiszemitizmust kiáltanak ahol NINCS is! De tény, hogy vannak igen erős zsidó gyűlölők, és ők mik ha nem antiszemiták?

    Hogy miért baj ez nekem? Nekem nem baj... csupán sosem értettem miért jó és mi haszna van egy népcsoportot gyűlölni. Zsidók csinálnak csúnya dolgokat? Sajnos csinálnak, ahogy a cigányok is... arabok is, amerikaiak is... sőt a MAGYAROK is!

    Ez nem jelenti azt, hogy az EGÉSZ népet gyűlölni kell.

    Mindegy én senkit nem akarok meggyőzni, nem is célom, csak nemértem mire jó ez a gyűlölködés. Jóra nem fog vezetni az biztos.

    ON:

    Örvendetes, titkon bíztam benne, hogy nem fogadják el ezt a "zseniális" törvényt... bár a politikusok sok szarságra képesek... elképzelhető, hogy addig próbálkoznak majd, amíg végig nem viszik a törvényt és el nem fogadtatják.

    Annak örülök, hogy nálunk (most még) a zene és film SAJÁT célra történő letöltése legálisnak minősül... csak ugye ezt egyes jogvédő szervezetek NEM KÉPESEK felfogni. + ugye ott vannak a jogdíjak már szinte mindenbe (CD, DVD, Blu-Ray, Memkari, stb...) amit az is megfizet, aki nem kalóz zenét vagy filmet ír az adathordozóra. Úgy hülyeség ez, ahogy van...