• NEXUS6
    #24
    Nem tudom hogy működhet ez a berendezés, de kb úgy hogy hullámokat keltenek az ionoszférában, amik aztán továbbterjednek. A Föld körül aztán kialakul egy nagy hullámmintázat amikben állóhullámok is vannak, ha sikerül egy megfelelő mintázatot kialakítani, akkor a kiszemelt célpont és még mondjuk 6 másik helyen lesz maximális amplitúdójú a hullám erőssége. Mivel a Föld felületének 70% tenger, így jó eséllyel csak ez az egy fog szárazföldi/ellenséges területre esni.

    Az amplitudot azért nem érdemes túl erősre venni, mert egyrészt marha gyanús, hogy egyszercsak ott ahol eddig nem volt semmi törésvonal, hirtelen jön egy 7-es földrengés, másrészt valszeg ez össze is törheti a lemezt ami azért nem cél. Nem kizárt, hogy nagyon dúrva támadást is tudnának ezzel csinálni, és ha háború lenne meg is tennék. Másrészt háborúban amikor nem kell eljátszani, hogy nem is tudjuk, hogy mi történt, akkor egy atomcsapás sokkal hatékonyabb.

    Amúgy a 10 km, az a mélységre vonatkozik, ami azért lehet esetleg egységes, mert a föld felszín és a rétegek egyfajta olyan felületként viselkednek, amelyek a felülről jövő nagy energiájú alacsony frekvenciás elektromágneses sugárzást fókuszálják, és a kialakuló állóhullám tulajdonságai miatt a fókuszpont mindíg 10 km közelében lesz.

    Ezek persze csak találgatások.

    De azért ha visszagondolunk és nem csak a saját kis belterjes politikánkkal vagyunk elfoglalva, akkor elég érdekesen alakult ez a 2008-as év. Ha feltesszük, hogy az egyes események mások folytatásai, vagy következményei és részei egy olyan globális szkanderjátszmának, ami csak az erők kiegyenlítettsége miatt tűnik nyugalmasnak, akkor a tibeti lázadások, melyeknek egyszercsak vége lett, a grúz háború, ez a földrengés, az olimpia, a globális pénzügyi válság, és akár az amerikai elnökválasztás is beilleszthető egy fajta rendszerbe. Viszont valójában nem egy hanem sok faja logikai rendszer van, ami összekapcsolja az eseményeket jó játék ezekkel eljátszani,de kevés az esély rá, hogy a valós tényeket valaki egy íróasztal mellől kitalálja.