A Capcom új játéka
  • Evin
    #287
    Most leírom, mert később csak kevesebbre fogok emlékezni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az idegenek olyan nagy technikai fejlődést értek el, ami a civilizációjuk kárára ment, és a bolygójuk és népük nagy része elpusztult. Átmentek az Ürességbe, és utána találtak rá a Földre. Akkor jöttek először, mikor még mi primitív ősemberek voltunk. Nem tudták egyedül felépíteni azt a környezetet, amit elvártak, ezért keresztezik a saját DNS-üket a miénkkel, és készítettek egy munkás fajt. A tudomány ezt nevezi a hiányzó láncszemnek. De nem tudtak belőlük eleget "előállítani", így szaporodási lehetőséget adtak, mire nagyon elszaporodtunk. Ők támadtak, majd mi is, és nagy nehezen visszakergették őket az Ürességbe.
    Most emberi formában járnak át hozzánk, gyengítik a kormányt, háborút szítanak, hogy a győztes oldalon állva végül elfoglalják a Földet, és minket rabszolgasorsba taszítsanak újra.
    Az, hogy mi is elpusztítjuk magunkat ha elérünk egy bizonyos fejlettségi szintet, pont mint ők, szerintem csak propagandaszöveg hogy embereket állítsanak maguk mellé és inkább csak le akarnak minket igázni.

    És akkor mi átesünk az egyik résen az Ürességbe, szembeszállunk velük, és legyőzzük a portál/kapu őrét. De ettől még semmi sem változott. Ők a túloldalt vannak és át akarnak jönni.
    És a vége fele kiderül, hogy mi is Adept-ok vagyunk (akikről kb 2-3x esik szó az egész alatt!) - természetfeletti képességgel megáldott ember.

    Szerintem nincs lezárva a történet, vagy ugyanabból az okból, amiért pár dolgot kihagytak vagy elnagyoltak. Ezt nem tudom.