• willcox
    #10
    Már elég sokszor nyaraltam a trópusokon, és soha nem betegedtem meg. Hidd el, hogy ez nem szerencse, vagy véletlen műve volt, hanem előtte a szükséges védőoltásokat megkaptam, illetve szedtem a szükséges gyógyszert.
    Ha valaki allergiás, az egyszerűen kivédheti az általad felvázolt eseteket. Egy kis papírt magánál tart (mondjuk a nyakába akasztva egy kis tokban), amin fel vannak tüntetve a rendszeresen szedett gyógyszerek, illetve az, hogy mire allergiás. Ennyi. Ehhez nem kell gugli.
    Gyanítom, hogy nem láttad a Sicko-t. Nézd meg (ha már tőlem nem fogadod el), és akkor talán világos lesz, hogy miért aggályos ez a guglis nyilvántartás. Letörném a kezét annak az orvosnak, aki az adataimat ilyen adatbázisba akarná feltölteni.
    "99% hogy csak statisztikát készít belőle" - talán egyszer felébredsz a szép rózsaszínű álmodból. Eddig nem esett le, hogy merre megy a világ? Az értelmes ember már előtte kimegy a krimóból, mielőtt kitörne a tömegverekedés. A butábbja meg még akkor sem fogja fel, ha már párszor pofán vágták.