• winnie
    #16
    nem védem őket, de ha szidom őket, akkor próbálom a tényelhez ragaszkodva. (akiolvasott tólem, az tudja, hogy mekkora baromságokat csinálnak szerintem.)

    1. nehogy már az legyen a baj, hogy egy sorozatot elkezdenek a egelejétől ismételni, hogy az is lásson régi részeket, aki menetközben kapcsolódott be. ez az ismétlés semmiben nem érintette a szombati ismétléseket.
    2, akkor meg miért zavar, hogy a háziasszonyoknak ott a mónika show. én spec örülök - ha van egy kedvenc műsor, akkor legyen jó nekik. tévét dettó nem nézek.
    4, a született feleségek nem siker, soha nem is volt. elrontott marketingnek köszönhetően mindig kikapott az ellenfelétől az első két évadban. a 3. évadban olykor, az elpakolásnak hála siker lehetett, de kábé fele-fele arányban verte meg a grace klinikát.

    hogy miért kell szüneteltetni? ez fura döntés volt, de egy sorozatot racionális szüneteltetni nyáron és január-februárban, hiszen az uborkaidőszak (ld. ahogy az rtl teszi a vészhelyzettel.)

    "Dr Hause-al ugyanezt csinálták, (szüneteltették, de minek)"

    a nagyobb siker érdekében. azonnal nyilvánvalóvá vált a tv2-nek, hogy a house kvázi az egyetlen főműsoridős sorozatuk, ami elveri az rtl-t, ezért a legnagyobb marhaság lett volna nyáron elégetni a részeket - főleg, hogy nem egyszer a house-ismétlés is megverte a konkurenciát.

    "Ott a Medium a tulvilág kalandorai, stb... (Mivel nem ismerem a sorozatok nagy részét így öcsém bnőjét kérdeztem)"

    a médium a túlvilág kalandorai sorozat mindig szerda este 23.00-kor ment az rtl klubon. (ha a tv2-es médiumra gondolsz, azt bizony szerda-csütörtök-péntek-szerda és most kedd tempóban pakolgatták - azért, hogy másnak helye legyen. sajnos a sorozat ballaszt a tv2-nek, mert rosszul kezelték és teljesen érthetetlen módon váltottak vele csütörtökre, hiszen jobban teljesített, mint a helyére kerülő hősök.)

    "Egy egyszerü néző számára ez FEJETLENSÉG, akárhogy szépitjük."

    ha a tv2 jól jön ki a változtatásokkal, akkor megéri nekik. nekik nem egy nézőt kell nézni, hanem azt, hogy a többségnek bejön-e. sajnos ez van.

    "Ezért mondtam, HOZZÁÉRTŐ ember kellene a programigazgatásra."

    hidd el, nálad, nálam sokkal hozzáértőbbek vannak ott. a tv2-nél most váltottak. kiderül, hogy mennyire hozzáértő a mostani.