• dez
    #268
    Megpróbálok utoljára értelmesen beszélni veled. És megpróbálom figyelmen kívül hagyni a modorodat is.

    Re: #262
    "Te arról akarsz vitatkozni h én mit látok, vagy mi érdekel???"

    Mindössze az érdekelt volna, hogy tulajdonképpen miről is beszélsz. Mert eddig minden igyekezetem ellenére nem derült ki, hogy te eleve a HD szükségtelenségét hírdeted, vagy a 720p és 1080p közötti különbség elhagyagolhatóságáról beszélsz?

    Semmi más a HD, mint Sony hype? Ez akkora ökörség, mint egy ház, már megbocsáss. 20 éve vannak HD-s adások Japánban, és az USA-ban. Ma már talán az összes csatorna elérhető Japánban HD-ban. És az USA-ban is rengeteg van. Hogy Európa kissé le van maradva, és csak 2-3 éve indult pár HD-s csatorna, és a magadfajták így rácsodálkoznak, az egy másik dolog. Ebben a Sony csak egy gyártó a tucatnyi közül. A Sony a saját műsoros LEMEZformátumának elterjesztésében érdekelt.

    Miért nem soroltad az "értelmetlen hype"-ok közé a színestévét, hifi-t, CD-t, DVD-t, 100Hz-es tévéket is? Ezek nélkül is lehet élni. Te pl. nyilván élvezed is, amint az 50Hz-es tévéd szétvibrája az agyadat. (Bár az a max. 55cm-es tévé 10m-ről talán túl sok kárt nem tud okozni. Főleg világos szobában, mert ha jól veszem ki, nálatok nincs olyan, hogy most leülünk, és figyelmesen megnézünk egy filmet - hiszen ugye úgyis fos az összes, kit érdekelnek.)

    Teszek rá, hogy téged érdekel-e ez a téma, de mindenkit konzumidiótának nevezni, aki teljesebb élményre törekszik, kissé pofátlanság.

    Én nem neveztem senkit hülyének, még azt sem, akit nem érdekel a téma. Hanem ilyen állításokat, hogy pl. az SD és a HD közötti különbség csak 10cm-ről látható, meg ilyenek.