• Mice
    #24
    "ábrándíccsalak" mondjuk én erre se lennék nagyon büszke...

    hogy 89-ben amúgy mi volt nekem arról fingom sincs mert akkor még dömperrel rohangáltam. hogy az akkori gépek mit tudtak így nekem kicsit az is ködös. m.esetre ha csak azt nézem a legelső gépem 95 körül még egy xt volt, azért szerintem a 16bites pci-os gépek elterjedését 89körül felvázolni..

    persze, megtehetnéd, hogy felvázolod, hogy mi lesz a jövőben. a vicces az, hogy pl. soxor az sg is megpróbálja ahol (bár vannak kivételek) öregebb motorosok is írnak cikkeket-->kicsit nagyobb folyamatában látják az egészet, többet éltek meg.

    mégis még nekik is soxor csak blueray és hd dvd-s cikkekre futja, s azért valljuk be őszintén k$rvára nem dőlt még el ez a meccs sem.., mert szinte minden nap megjelenik egy újabb kis indián aki a saját formátumával és 5x akkora kapacitásával akarja megváltani a világot és alternatívát mondani-->a fő lényeg az, hogy még a szakmabelieknek és hw-boltosoknak sincs fogalmuk se mibe érdemes invesztálni, mi fog igazán elterjedni.. elég csak azon cégekre gondolni akiknél raktáron marad egy csomó cucc, vagy lehúzzák magukat a klotyón mert jött helyettük vki más jobb cuccal..

    szóval azt állítani, hogy látjuk mi van az alagút végén elég nagy arcra vall..

    lehet szidni ezt a csákót, lehet irígyelni a pénzét/sikerét is, de azért aszem az azért mégis csak tény marad, hogy megcsinálta a házifeladatát és azért általában a víziói eddig bejöttek és mégis csak ott tart ahol..

    a net robbanásáról mondjuk lekésett, de hát nem lehet mindig megülni minden lovat..